Coffee Cookies
Ingredients:
250gr pastry flour, 75gr of sugar, 50gr of butter, 1 egg, 25gr of coffee.
Method:
Mix the eggs with sugar and coffee. Then put the butter ( that you softened before). Sift in the flour and mix everything together. Roll out the mixture and use the cookie cutters to create your delicious cookies.
In oven for 10-12 minutes at 175°C.
In oven for 10-12 minutes at 175°C.
Biscotti al caffè
Ingredienti:
250gr di farina tipo ‘00, 75gr di zucchero, 50gr di burro, 1uovo, 25gr di caffè.
Ingredienti:
250gr di farina tipo ‘00, 75gr di zucchero, 50gr di burro, 1uovo, 25gr di caffè.
Procedimento:
Sbattere l’uovo con lo zucchero e il caffè. Unire il burro (precedentemente sciolto). In seguito incorporare la farina setacciata.
Dopo stendere l'impasto ed adoperare le formine che preferite per fare i vostri biscotti.
Dopo stendere l'impasto ed adoperare le formine che preferite per fare i vostri biscotti.
Cuocere in forno per 10/12 minuti a 175°C.
Comments
Post a Comment