Chocolate chips cookies
With the arrival of autumn a warm
drink is what one needs. It doesn't matter if it's tea or warm milk,
the chocolate chips cookies will dunk well in. Now you have one more
excuse to have a break
Ingredients:
250g of pastry flour, 70g of sugar, 70g of sugar cane,2 eggs., 120g of butter., 1/2 sachet of baking powder for desserts, 1 sachet of vanilla,100 of chocolate chips.
Method:
Melt butter à-bain-Marie. put in a pot the two kinds of sugar, baking powder, vanilla, then add butter and eggs and mixing everything well. Finally put the pastry flour and just one part of chocolate chips (you will use the other part to decorate the cookies once you put them on the baking parchment)
In fan-oven at 190 C for about 15 minutes.
250g of pastry flour, 70g of sugar, 70g of sugar cane,2 eggs., 120g of butter., 1/2 sachet of baking powder for desserts, 1 sachet of vanilla,100 of chocolate chips.
Method:
Melt butter à-bain-Marie. put in a pot the two kinds of sugar, baking powder, vanilla, then add butter and eggs and mixing everything well. Finally put the pastry flour and just one part of chocolate chips (you will use the other part to decorate the cookies once you put them on the baking parchment)
In fan-oven at 190 C for about 15 minutes.
Biscotti
con gocce di cioccolato.
Con l'arrivo dell'autunno
una bevanda calda è quello che ci vuole. Non importa che sia te o
latte caldo, i biscottii con le gocce di cioccolato sono buonissimi
da inzuppare. Una scusa in più per fare una pausa ;)
Ingredienti:
250g di farina 00, 70g di
zucchero semolato, 70g di zucchero di canna, 2 uova, 120g di burro
,1/2 bustina di lievito, 1 bustina di vanillina, 100 di gocce di
cioccolato.
Procedimento:
Sciogliere il burro a
bagno maria. In una terrina mettete entrambi gli zuccheri, il
lievito, la vanillina e aggiungete il burro e le uova mescolando
bene. Infine addizionate la farina e una parte delle gocce di
cioccolato ( il restente cioccolato lo utilizzerete per decorare i
biscotti una volta sistemati sulla carta forno).
In forno ventilato a 190C
per circa 15 minuti.
Comments
Post a Comment