Peanuts Cookies





Curiosity:
Peanuts are seeds from the pods of Arachis Hypogeae plant. This plant belongs to the leguminous family and ti comes from South America, but it is cultivated in Asia and Europe also. Peanuts are used as a snack. One can find them in the shops with or without the shell, toasted, or toasted and salty.
From peanuts we get a kind of oil much in dishes, and peanut butter which is more used in America and Nothern Europe countries.
 Moreover, peanut oil is good for the hair because it diminishes its feebleness.
 Concerning the recipe we are going yo make, I will use the peanuts without shel and salt. I hope you will fotgive me, but my peanuts are salt! ;)
Ingredients:
75g of butter, 100g of sugar, 100g of sugar cane, 1 sachet of vanilla, 1egg, 125g of pastry lourl, 1tsp of baking powder for pastry, 200g of peanuts (cut in pieces)
Method:
Put in a bowl egg, sugar and butter(metded before). Add to the mixture, while mixing well vanilla, pastry powder and sifted flour. Then put peanuts.
 In pre-heated oven at 180°C for 12 minutes.


Biscotti con arachidi.
Curiosità:
Gli arachidi sono i semi dei baccelli della pianta Arachis hypogeae. Questa pianta appartiene alla famiglia delle Leguminose ed è originaria dell'America del sud, ma la sua coltivazione è diffusa in Asia ed Europa. Gli arachidi sono utilizzati come snack. Li si può trovare in commerciocon il guscio o senza e tostate o tostate e salate.
Dagli arachidi si ottiene un olio molto utilizzato in cucina (se applicato sui capelli ne diminuiscono la fragilità) e il burro di arachidi che è molto utilizzato in America e nei Paesi del Nord Europa.
Per la ricetta che andremo a fare, utilizzerò gli arachidi sgusciati e tostati. Spero mi perdonerete ma i miei arachidi sono salati! ;)
Ingredienti:
75g di burro; 100g di zucchero semolato (classico zucchero da cucina) e 100g di zucchero di canna; una bustina di vanilina; 1 uovo; 125g di farina 00; un cucchiaino di lievito per dolci; 200g di arachidi (tagliati grossolanamente).
Procedimento:
Aggiugere all'uovo lo zucchero e il burro (precedentemente sciolto). Unite al composto, amalgamando bene: la vanilina, il lievito e la farina setacciata. Infine incorporate al composto gli arachidi. In forno preriscaldato a 180°C per circa 12 minuti.

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