Ginger and Cinnamon Cookies - Biscotti Zenzero e Cannella




Ginger and Cinnamon Cookies
Ingredients:
150g butter, 200gr of sugar, 3 eggs, 600g of pastry flour, 1tsp of ginger and ½ tsp of cinnamon.
Method:
Mix the eggs with sugar, ginger and cinnamon. Then put the butter ( that you softened before). Sift in the flour and mix everything together. Roll out the mixture and use the cookie cutters to create your delicious cookies.
In oven for 8-10 minutes at 200°C.


Biscotti allo zenzero e cannella.
Ingredienti:
150g di burro, 200g di zucchero, 3uova, 600g di farina 00, un cucchiaino di zenzero e la punta di un cucchiaino di cannella.
Procedimento:
Sbattere le uova con lo zucchero ,lo zenzero e la cannella. Unire il burro (precedentemente sciolto). In seguito incorporare la farina setacciata. Stendere l'impasto ed adoperate le formine per ottenere i vostri buonissimi biscotti.
In forno per 8-10 minuti a 200°C.





Comments

Most Popular Post