Ginger and Cinnamon Cookies - Biscotti Zenzero e Cannella
Ingredients:
150g butter, 200gr
of sugar, 3 eggs, 600g of pastry
flour, 1tsp of ginger and ½ tsp of cinnamon.
Method:
Mix the eggs with
sugar, ginger and cinnamon. Then put the butter ( that you softened
before). Sift in the flour and mix everything together. Roll out the
mixture and use the cookie cutters to create your delicious cookies.
In oven for 8-10
minutes at 200°C.
Biscotti allo zenzero e cannella.
Ingredienti:
150g di burro, 200g di zucchero, 3uova, 600g di farina 00, un cucchiaino di zenzero e la punta di un
cucchiaino di cannella.
Procedimento:
Procedimento:
Sbattere le uova con lo zucchero ,lo
zenzero e la cannella. Unire il burro (precedentemente sciolto). In
seguito incorporare la farina setacciata. Stendere l'impasto ed
adoperate le formine per ottenere i vostri buonissimi biscotti.
In forno per 8-10 minuti a 200°C.
Comments
Post a Comment