Cocoa Cake
One
slice of cocoa cake and a cup of tea is what we need to face this
cold winter ;) enjoy!
Ingredients:
3
eggs, 90g of sugar, 30g of cocoa unsweetened powder, 1 sachet of
vanilla, 30g of olive oil, 1 sachet of baking powder, 140g of pastry
flour.
Method:
Put
in a bowl sugar, cocoa powder, vanilla and baking powder and then the
eggs. Once you have mixed everything well, add olive oil and sifted
flour. Mix till you get a soft mixture.
Then
pour it in a baking tin with 24cm diameter.
Bake
in pre-heated oven for 160°C for 25 minutes.
Hint:
you
can fill the cake in with custard cream and blancmange.
Torta al
cacao
Ingredienti:
3 uova, 90 g di zucchero, 30g di cacao amaro,1 bustina di vanillina, 30g di olio di oliva, 1
bustina di lievito, 140g di farina tipo 00.
Procedimento:
In un
recipiente versate lo zucchero, il cacao, la vanillina e il
lievito.Infine incorporate le uova. Dopo aver mescolato bene,
aggiungete l'olio e la farina setacciata.
Versate
il composto in una teglia del diametro di 24cm.
In
forno preriscaldato a 160°C per 25 minuti.
Consiglio:
Potete
farcire la torta con crema pasticcera o biancomangiare.
Comments
Post a Comment