Cocoa tart

It is easy to prepare a cocoa tart. It is good for every occasion and for the whole family. It can be filled with custards, jams or marmalades.
Ingredients:
480gr of pastry flour, 140gr of sugar, 30gr of unsweetened cocoa powder, 1 sachet of vanilla, 200gr of butter and 2eggs.
Method:
Place sugar, cocoa,vanilla and eggs in a bowl. Mix them and add eggs. Work the dough; leave it rest for about twenty minutes. Then roll it in a baking tray with a 26cm diameter and pour inside about 450gr of jam. Instead, with the remaining mixture prepare the tripes (1cm width) and create a kind of net on it. Bake in preheated electric oven at 160°C for 35 minutes.

Crostata di cacao.
La crostata è molto semplice da preparare. Il dolce per qualsiasi occasione che piace a grandi e piccini. Può essere farcita con creme, confetture e marmellate.
Ingredienti:
480gr di farina tipo 00, 140gr di zucchero, 30gr di cacao, 1 bustina di vanillina, 200gr di burro e 2 uova.
Procedimento:
Mettere in un recipiente lo zucchero, il cacao, la vanillina e incorporate le uova, mescolando bene.
Aggiungere il burro ( precedente sciolto) e infine la farina.
Lavorate bene l'impasto; lasciatelo riposare per circa venti minuti. Infine stendetelo in una teglia del diametro di 26cm. Porre la confettura del peso di 450gr. E col restante impasto preparate le strisce della larghezza di un centimetro e create una griglia. Ponete in forno elettrico preriscaldato a 160°C per 35 minuti.





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